Boende

BOENDET PÅ LA MADONNINA VILLAGE RESORT


På Resorten bor man i 2-rumslägenheter. Alla lägenheterna är ljusa och fräscha samt utrustade för självhushåll. Till varje lägenhet finns uteplats med markis. Man kan kallade det för ett "tredje rum!"

I varje lägenhet finns gasspis med 4 brännare, porslin, kastruller, stekpanna, glas, bestick och övriga köksredskap samt kylskåp. 


Städning och byte av lakan samt handukar sker varje vecka. Slutstädning ingår.

På området finns tvättautomater för självtvätt.

Lägenheterna har 1 sovrum, kök med matplats, 1 eller 2 badrum och är på ca 35 kvm. Totalt finns det 12 lägenheter. Boendet är en smula minimalistiskt men smart planerat som möjliggör exempelvis ytterligare en sovplats i köket eller 2-3 extra sovplatser i sovrummet. Det finns en stor uteplats med markis till varje lägenhet.

Sovrum1
Sovrumsmöjlighet
Sovrumsmöjlighet1

På området finns det en restaurang och en strandbar. Vi har blivit lovade att dessa skall vara öppna under i första hand oktober månad.

På stranden är det småsten, så man slipper få sand mellan tårna........Om man tycker att det är jobbigt att gå på småstenarna ner till vattnet, finns det träspångar att gå på. Stranden är öppen under hela vår period, dvs 1/10 - 15/11och badtemperaturen bruka ligga i början av oktober på ca 22 grader och i mitten av november ca 18 grader. 

På stranden och ovanför finns solstolar för "lata dagar" På området finns möjlighet till parkering.


In till Follonica centrum är det några kilometer

.

Utemiljö
Utomhusmiljö1
strandstolar
Parkering

            Mail: info@toscanagolf.se           Tfn: +46 736 00 16 06