Boende

BOENDET PÅ COSMOPOLITAN


På resorten bor man i 2- eller 3-rumslägenheter. Alla lägenheterna är ljusa och rymliga och utrustade för självhushåll. I varje lägenhet finns, förutom, porslin, kastruller, stekpanna, glas, bestick och köksredskap, ett stort kylskåp med rejält frysfack samt mikrovågsugn, vattenkokare och kaffebryggare.


Städning och byte av lakan samt handukar sker varje vecka. Slutstädning ingår.

På området finns tvättautomater för självtvätt.

2-rumslägenheterna är ca 45-50 kvm och finns i markplan och 1 trappa upp.


Lägenheterna består av ett sovrum med dubbelsäng och vardagsrum med köksdel samt badrum.


Uteplats finns i lägenheterna på markplan och balkong 1 trappa upp. I golfpaketet för shortstay ingår en riklig frukost i golfrestaurangen som serveras mellan kl 08.00 -10.00.


Läs mer under fliken "priser"
3-rumslägenheterna är ca 65-70 kvm. Dessa lägenheter finns finns också i markplan och 1 trappa upp. Lägenheterna består av 2 sovrum och 1 vardagsrum med köksdel samt badrum. Uteplats finns i lägenheterna på markplan och balkong 1 trappa upp. 3-rumslägenheterna är utrustade med både disk- och tvättmaskin.

PA250260 (1)
IMG_4857_4
IMG_2060
newco 012


Med golfen nära inpå.


Lägenheterna ligger nära golfrestaurang, reception och 1:a tee, ca 50 - 250 m beroende på vilken lägenhet man bor i. Efter en promenad på några minuter står du på 1:a tee och slår ut i morgonsolen. April- och oktobervädret i Toscana är normalt som ljum sommarkväll i Sverige. Här kan du verkligen njuta av livet!