Cosmopolitan

COSMOPOLITAN GOLF & BEACH RESORT

 

COSMOPOLITAN GOLF & BEACH RESORT


Är belägen i orten Tirrenia nära havet ca 15 min. bilresa från Pisa flygplats. Till stranden är det cykelavstånd och till matbutiken är det gångavstånd.


Ett perfekt resmål för gäster som vill spela mycket golf och som också vill utforska Pisa, Lucca och Florens. Här finns det trevliga restauranger inom gångavstånd utanför golfanläggningen och här behöver man ingen bil.

Till Pisa tar man taxi från Cosmopolitan eller regulär buss från huvudgatan i Tirrenia. Florens och Lucca  når man med tåg inom 1 - 1½ timme från Pisa centralstation


Golfbanan är en parkbana med en hel del vattenhinder. Banan är inte alls kuperad och lätt att gå med bra finish vid tee, fairway och greener. Banan är slopad och kan spelas från många olika tees. Läs mer under fliken "Golfbanan"


Ca 500 m från Cosmopolitan finns ytterligare en golfbana

GC Tirrenia (9 hål, fullängd).


Den italienske arkitekten Aldo Rossi, med uppmärksammade byggnadsverk som Bonnefanten Museum i Maastricht i Holland,  har ritat denna resort. Med ett spartansk formspråk i byggnaderna  har han skapat en spännande kontrast till den mjuka och lummiga golfbanan.


Tirrenia är en typisk italiensk badort som har sin högsäsong under maj - september med ett rikt folkliv på byns många strandhotell och restauranger. På golfområdet finns en mycket bra restaurang som är öppen varje dag för frukost, lunch, middag och sedvanlig dryck efter en golfrunda. 


Detta resmål är nytt för oss och till våren erbjuder vi våra gäster en nyhetsrabatt. Vi behöver hjälp med synpunkter avseende, golfbanor, boende, vingårdar och restauranger m.m. (läs mer under fliken "priser")


Här kan vi bla. erbjuda våra gäster:

  • Förbokade förmiddagstider
  • Golfvärd
  • Arrangemang av 1 tävling i veckan
  • Shuttel bus till Pisa för €30 - 50
  • Gratis lån av cyklar mot en liten deposit
  • Greenfeerabatter på närliggande golfbanor
  • Vinprovningar samt vinturer till Bolgheri och Maremma
  • Matlagning på vingårdSOVRUM MOT POOLEN


Lägenheterna håller hög klass och arkitekten Aldo Rossi's ande svävar över rummen.


2-rumslägenheterna är på ca 45 - 50 kvm och bildar en U-form runt den stora poolen. Lägenheterna finns i markplan och en trappa upp


3-rumslägenheterna finns i markplan och en trappa upp.


Storleken på lägenheterna varierar mellan  65 - 70 kvm har både disk- och tvättmaskin.


Sovrummen är stor och ljusa och några få lägenheter, på en trappa upp, har takterass.

BAR & RESTAURANG


Restaurangen inom området har öppet varje dag och serverar frukost, lunch och middag. Där kan man släcka törsten efter golfrunda.


Efter 9 hål kommer man förbi restaurangen och kan komplettera med dryck och macka


Utanför golfresorten, i Tirrenia, finns det flera restauranger på gångavstånd..